Geo København

Maglebjergvej 1
2800 Kgs. Lyngby

TLF: +45 4588 4444
Email: geo@geo.dk

Geo Aarhus

Sødalsparken 12
8220 Brabrand

TLF: +45 8627 3111
Email: geo@geo.dk

DU KAN OGSÅ MØDE GEO HER

 

 

By

Specialer

 • {{employee.FirstName}} {{employee.LastName}}
 • Ingen resultater

 • Presse ―

  Presse

  Her finder du information vedrørende presseanliggender, billeder mm. Du er velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål.

   

  PRESSEKONTAKT

  For generel kontakt vedr. presseanliggender, interviews og lignende.

  CTO.jpg

     
   Chloé Torndal
   Kommunikationskoordinator 
   
  +45 4520 4159

   

   

   

   

 • Ekspertpanel ―

  Ekspertpanel

  Vores Ekspertpanel står til din rådighed såfremt du har specifikke spørgsmål inden for faglige emner. Du er velkommen til at tage direkte kontakt til nedenstående: 

   

  KSI 

  Kim Sillemann

  Administrerende direktør

  +45 4520 4200

  ksi@geo.dk

   

   

  Udtalelser vedr. Geo’s forretning, markedsmuligheder samt øvrige forhold.

  Kim Sillemann kom til Geo som Administrerende direktør i 2004. Tidligere har Kim bl.a. været administrerende direktør for et trafikplanlægningsfirma, projektchef for store infrastrukturprojekter, samt officer i forsvaret gennem en længere karriere.

   

   

  JBC 

  Jens Brink Clausen

  Afdelingsleder

  +45 4520 4184

  jbc@geo.dk

   

   

  Ekspert inden for offshore undersøgelser.

  Jens Brink Clausen er daglig leder af Geo’s geotekniske Offshore-undersøgelser. Jens har gennem de seneste 20 år opbygget en stor ekspertise inden for planlægning, optimering og gennemførelse af større komplekse offshore-undersøgelser. På baggrund af mange opgaver inden for bl.a. offshore-vind har Jens endvidere opnået en bred indsigt i dette marked.

   

   

  LKE2 

  Lindita Kellezi

  Engineeringchef

  +45 4520 4155

  lke@geo.dk

   

   

  Ekspert inden for offshore konstruktioner og numerisk modellering.

  Lindita Kellezi er Engineeringchef med speciale i offshore geoteknik og numerisk modellering. Lindita har en unik viden og ekspertise om forskellige konstruktioner og fundamentsdesign for olie & gas felter, vindmølleparker samt byggeri & anlæg. Lindita har enestående erfaring fra en lang række krævende opgaver løst for verdens førende olie- og energiselskaber.

   

   

  JEB 

  Jens Baumann

  Fagteknisk chef

  +45 4520 4120

  jeb@geo.dk  

   

   

  Ekspert inden for boreteknik.

  Jens Baumann er Fagteknisk chef i Geo, der udfører alle typer boringer, fra vandforsyningsboringer, energiboringer, miljø- og geotekniske boringer til kerneboringer og råstofboringer. Jens har stor erfaring i borearbejde af høj kvalitet, med specialviden om sikring af grundvandet mod forurening. Jens har endvidere mangeårig erfaring med – og kendskab til hele bredden af Geo's ekspertiser inden for geologi, hydro-geologi, geoteknik og miljøforhold.

   

   

   

  JUB 

  John Ulrik Bastrup

  Projektchef

  +45 4520 4117

  jub@geo.dk

   

   

  Ekspert inden for forurenings- og miljøspørgsmål.

  John Ulrik Bastrup er Geo’s Projektchef inden for miljøforurening af jord og grundvand, og er særligt vidende om de nyeste undersøgelses- oprensnings- samt afværgemetoder. Senest har John haft stort fokus på Kina, hvor Geo arbejder på blandt andet at undersøge og oprense store industrigrunde, forud for boligbyggerier.

   

   

  HFC 

   

  Helle Foged Christensen

  Laboratoriechef

  +45 4520 4201

  hfc@geo.dk

   

   

   

  Ekspert inden for laboratorieforsøg.

  Helle Foged Christensen er Laboratoriechef i Geo’s internationalt anerkendte laboratorium, og er specialist i geotekniske forsøg på kalk og jord. Helle har været projektleder på flere af de største laboratorieprojekter – bl.a. Femern Bælt og Cityringen samt diverse store danske og udenlandske havvindmølleparker. Endvidere har Helle Foged Christensen stor ekspertise inden for olie/gas samt skifergas.

    

   

  TCL 

  Thomas C. Larsen

  Afdelingsleder

  +45 4520 4189

  tcl@geo.dk

   

   

  Ekspert inden for større infrastrukturprojekter.

  Thomas C. Larsen har 35 års erfaring inden for geoteknisk projektering og rådgivning. Deltagelse i de største projekter, herunder Storebæltsforbindelsen, Øresundsforbindelsen, Femern Bælt samt Cityringen har givet Thomas mange års erfaring i tværgående og multi-diciplinære samarbejder.

 • Pressemateriale ―

  Pressemateriale

  Herunder kan du finde relevant pressemateriale, såsom Geo's trykkeklare logo til download i forskellige formater, samt regler for anvendelse.

   

  Regler for anvendelse:

  Geo's logo med tagline skal altid anvendes. Kun i tilfælde hvor logoet skaleres ned i en størrelse, så taglinen ikke er læsbar anvendes Geo's logo uden tagline.

   

  Geo logo m. tagline jpg

   

  Geo logo u. tagline jpg

   

  Geo logo m. tagline ai

   

  Geo logo u. tagline ai