11-07-2021

Kursus i geologi og jordartsbedømmelse 2021

Geo’s årlige kursus i geologi og jordartsbedømmelse: Fra jord til ord, afholdes igen i 2021 på Geo’s kontorer i København og Aarhus. Kurset er efterspurgt og vi har allerede afsat flere kursuspladser, som tildeles efter først til mølle.

Kurset henvender sig til de fagpersoner, der arbejder på byggepladser eller arbejder med jord i øvrigt – hvad enten der er tale om pladsingeniører, entreprenører, geotekniske- eller miljøtekniske projektledere eller om man udfører tilsyn, inspektion eller lignende.

På kurset får du et grundlæggende kendskab til de danske jordarter og hvordan de ser ud. Geo’s geologer Joakim Stiel Korshøj og Yazmin Deleuran afholder kurserne.

Du får en hands-on mulighed for at lære om de danske jordarter og få fingrene helt ned i jorden.

Kurset er en kombination af teori og praktiske øvelser, så du får rig mulighed for at afprøve den tillærte viden. Vi anvender retningslinjerne i Dansk Geoteknisk Forenings Bulletin 1: Vejledning i Ingeniørgeologisk prøvebeskrivelse.

Kurset afholdes:

  • Tirsdag d. 24. august 2021 i Aarhus.

  • Tirsdag d. 31. august 2021 i København.

 

Har du lyst til at høre mere om kurset er du velkommen til at tage kontakt til Joakim Stiel Korshøj på jsk@geo.dk eller på telefon +45 3174 0250.

Du kan også læse mere om kurset: Fra jord til ord, samt læse mere om hvilke andre kurser Geo udbyder under kurser.

 

Sådan tilmelder du dig

Hent kursusbeskrivelse med program og tilmeldingsblanket. Udfyld tilmeldinsgblanketten og send den til Joakim Stiel Korshøj jsk@geo.dk

 

Geology

Fra jord til ord - Geo’s årlige kursus i geologi og jordartsbedømmelse