Geo og DinGeo er gået sammen om at tilbyde nuværende og kommende danske boligejere en lettilgængelig datarapport med detaljeret viden om jordbunden under deres adresse

07-05-2019

Professionelt værktøj til undergrunden - nu til private

Geo og DinGeo er gået sammen om at tilbyde nuværende og kommende danske boligejere en lettilgængelig datarapport med detaljeret viden om jordbunden under deres adresse.

Med dette nye tiltag tilbyder Geo i samarbejde med DinGeo, en geodatarapport om undergrunden som på sigt kan bestilles for enhver dansk privatadresse på www.dingeo.dk.
I første omgang lanceres Datarapporten om undergrunden dog i et testområde, og vil derfor kun være tilgængelig i udvalgte postnumre (primært Storkøbenhavn, Køge og Aarhus).

Datarapporten indeholder relevante kortdata om terræn og undergrund og viser den geologiske profil for adressen. Med datarapporten om undergrunden kan danskerne blive klogere på hvad der gemmer sig under jordoverfladen, og være bedre klædt på i forbindelse med fx køb af bolig, nybyggeri, vandafledning, klimasikring, m.v. Rapporten indeholder også en virtuel boring, som er en simuleret boring i Geo´s 3D-modeller af Danmarks undergrund, og som viser bedste bud på hvordan jordbunden antages at være på netop den valgte adresse.

DinGeo er danskernes foretrukne boligdata-portal som samler al relevant information om enhver adresse og månedligt har op imod ½ mio. besøgende.

Datarapporten om undergrunden kan bestilles til intropris på http://www.dingeo.dk/ fra i dag og et eksempel kan ses her: https://storage.googleapis.com/dingeores/reports/geo-rapport.pdf

 

Mere info:

DinGeo, direktør Lars Groth, 3068 3190, lag@dingeo.dk

Geo, direktør Kim Sillemann, 4520 4200, ksi@geo.dk

 

DinGeo 2019-05-07.JPG