09-12-2019

Kurset "Fra jord til ord 2020" - Sidste chance for tilmelding

Geo’s årlige kursus i geologi og jordartsbedømmelse: Fra jord til ord, afholdes igen i 2020 på Geo’s kontorer i København og Aarhus. Kurset er efterspurgt og vi har allerede afsat flere kursuspladser, som tildeles efter først til mølle.

Kurset henvender sig til de fagpersoner, der arbejder på byggepladser eller arbejder med jord i øvrigt – hvad enten der er tale om pladsingeniører, entreprenører, geotekniske- eller miljøtekniske projektledere eller om man udfører tilsyn, inspektion eller lignende.

På kurset får du et grundlæggende kendskab til de danske jordarter og hvordan de ser ud. Geo’s geologer Joakim Stiel Korshøj og Vibeke Jørgensen afholder kurset i København – i Aarhus vil du blive undervist af geolog Joakim Stiel Korshøj og civilingeniør Nik Okkels.

Du får en hands-on mulighed for at lære om de danske jordarter og få fingrene helt ned i jorden.

Kurset er en kombination af teori og praktiske øvelser, så du får rig mulighed for at afprøve den tillærte viden. Vi anvender retningslinjerne i Dansk Geoteknisk Forenings Bulletin 1: Vejledning i Ingeniørgeologisk prøvebeskrivelse.

Kurset afholdes:

  • Torsdag d. 23. januar 2020 i København (udsolgt).

  • Torsdag d. 20. februar 2020 i Aarhus (få pladser tilbage).

 

Har du lyst til at høre mere om kurset er du velkommen til at tage kontakt til Joakim Stiel Korshøj på jsk@geo.dk eller på telefon +45 3174 0250.

Du kan også læse mere om kurset: Fra jord til ord, samt læse mere om hvilke andre kurser Geo udbyder under kurser.

 

Sådan tilmelder du dig

Hent kursusbeskrivelse med program og tilmeldingsblanket. Udfyld tilmeldinsgblanketten og send den til Joakim Stiel Korshøj jsk@geo.dk

Geology

Fra jord til ord - Geo’s årlige kursus i geologi og jordartsbedømmelse