11-08-2017

Webinar om GeoAtlas – vi gentager successen

Af Geo Kommunikation

LinkedInDel på LinkedIn

Nåede du ikke at komme med til det webinar vi holdt i juni? Så har du nu muligheden for at komme med, når vi gentager successen og inviterer til webinar igen tirsdag d. 5. september kl. 9.00.

Mikkel Wendelboe Toft og Mads Robenhagen Mølgaard fra Geo’s Geodata & Subsurface Models afdeling inviterer igen til webinar om Geo’s nye onlineservice: GeoAtlas. Så nåede du ikke at deltage i det første webinar d. 29. juni, så har du nu chancen igen, når vi afholder webinaret igen d. 5. september.

GeoAtlas giver adgang til at sammenstille Geo’s digitale borearkiv og Statens Jupiter database. Derudover integreres der med geologiske modeller og relevante forvaltningsdata. Formålet med GeoAtlas er at sikre bedre beslutninger ved forvaltningen af undergrunden, samt at sikre at viden om undergrunden anvendes så tidligt som muligt i projekter.

På webinaret fortæller vi om visionen bag den nye onlineservice og viser eksempler på anvendelse. Vi slutter af med at præsentere, hvordan din organisation kan få adgang enten via dit eksisterende webGIS eller via GeoAtlas Live.

 

Har du lyst til at deltage i Webinaret?

Send en e-mail med dine kontaktoplysninger til data@geo.dk, så sender vi dig et link til webinaret, som afholdes live tirsdag d. 5. september kl. 9:00.

GeoAtlas.png

Udsnit fra GeoAtlas Live