04-01-2018

Udsolgt for kursus i geologi og jordartsbedømmelse "Fra jord til ord"

Af Geo Kommunikation

LinkedInDel på LinkedIn

Geo’s årlige kursus i geologi og jordartsbedømmelse "Fra jord til ord", afholdes igen i 2018 på Geo’s kontorer i København og Aarhus.

Kurserne er nu fuldt besat.

Kurset henvender sig til de fagpersoner, der arbejder på byggepladser eller arbejder med jord i øvrigt – hvad enten der er tale om pladsingeniører, entreprenører, geotekniske- eller miljøtekniske projektledere eller om man udfører tilsyn, inspektion eller lignende.

På kurset får du et grundlæggende kendskab til de danske jordarter og hvordan de ser ud. Geo’s geologer Joakim Stiel Korshøj og Vibeke Jørgensen afholder kurset i København – i Aarhus vil du blive undervist af geolog Joakim Stiel Korshøj og civilingeniør Nik Okkels.

Du får en hands-on mulighed for at lære om de danske jordarter og få fingrene helt ned i jorden.

Kurset er en kombination af teori og praktiske øvelser, så du får rig mulighed for at afprøve den tillærte viden. Vi anvender retningslinjerne i Dansk Geoteknisk Forenings Bulletin 1: Vejledning i Ingeniørgeologisk prøvebeskrivelse.

Kurset afholdes:

  • d. 31. januar 2018 i København.

  • d. 02. februar 2018 i Aarhus.

 

Har du lyst til at høre mere om kurset er du velkommen til at tage kontakt til Joakim Stiel Korshøj på jsk@geo.dk eller på telefon +45 4520 4250.

Du kan også læse mere om kurset: Fra jord til ord, samt læse mere om hvilke andre kurser Geo udbyder under kurser.

 

 

Geology