19-09-2017

Science Festival uge 39 i Geo

Af Geo Kommunikation

LinkedInDel på LinkedIn

I Lyngby-Taarbæk Kommune afholdes der Science Festival i uge 39, hvor skoler, gymnasier og virksomheder sætter naturvidenskab på skoleskemaet og samarbejder på tværs af skoler, klassetrin og virksomheder. Geo deltager i Science Festivalen og samarbejder med Lundtofte Skole om aktiviteter for mellemtrin og udskoling.

I uge 39 slår flere virksomheder, skoler og gymnasier på tværs af Lyngby-Taarbæk Kommune sig sammen i den nationale naturvidenskabsfestival.

Geo deltager for første gang i Science Festivalen, som Lyngby-Taarbæk Kommune og Vidensby sætter rammerne om for anden gang siden 2016, og som faciliterer at matche skoler og virksomheder.

 

Geo samarbejder med Lundtofte Skole

Fra Lundtofte Skole besøger 5. klasserne Geo til ’Fra jord til ord’ workshops, hvor eleverne lærer om Jordens geologi og historie, får en forståelse af hvorfor det er vigtigt at kende undergrunden ved byggeprojekter, løser praktiske øvelser og bliver vist rundt i Geo’s laboratorie.

8. klasserne får besøg af biolog Anders Birk Nielsen fra Geo’s miljøafdeling, som vil fortælle om forurening i jord og grundvand, hvordan forurening kan oprenses og hvordan vi i Geo arbejder med at undersøge, kortlægge og oprense forurening.

Vi ser frem til at møde en masse børn og unge i løbet af ugen og fortælle om hvordan vi arbejder med science i Geo.

IMG_4462_retouch.jpg